image1 image1 image1

Welkom op Victor Training Center

Victor Training Center is een initiatief van Laura Kouwenhoven en Michel da Silva.

Het doel is enthousiaste badmintonnende jeugd een extra trainingsmogelijkheid aan te bieden naast de clubtraining.

Is badminton jouw sport en ben je tussen de 8 en 18 jaar geef je dan snel op.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

Victor training center word mede mogelijk gemaakt door:

Victor Catalogus 2014

VTC Bootcamp

Hallo allemaal,

Vrijdag 2 mei is er geen badmintontraining. Maar uiteraard hebben we wel iets anders leuks voor jullie in petto.

Jullie worden om 17:50 verwacht bij de kantine van BC Delft met buitensportschoenen en sportkleding die vies mag worden. De training zal tot ongeveer 19:30 duren. Oja flesje/bidon mee :-)

Gasttraining Rikkert Suijkerland

We hebben wederom een verrassing voor jullie!

Rikkert Suijkerland (topspeler van Velo 1) komt namelijk op 25 april langs voor een gasttraining. Dit keer zullen we de groep in drieën delen, elk half uur verschuift de groep naar een andere trainer met een ander onderwerp. Zo kan iedereen even training krijgen van Rikkert. 

14 Maart sparringavond bij VTC

Op 14 maart gaan we weer terug naar de Hoornbloem in Den Hoorn. Van de eerste training willen wij iets speciaals maken. Zodoende dat wij een aantal gastspelers uitnodigen om met jullie te sparren. De groep zal in tweeën worden opgesplitst. De definitieve indeling volgt via email.

Diëlle in de prijzen @ RTC BC Delft

Ondanks dat VTC een training center is voor kinderen hebben sommige kinderen de leeftijd en/of het niveau om zich te kunnen meten met senioren. 

Zo schreef Diëlle van Adrichem zich in voor het RTC BC Delft toernooi, de volwassen versie van RJC BC Delft. Niet geheel onverdienstelijk zo bleek zaterdagavond ;-) 

Samen met haar partner Joost Ridder (onthoud die naam :-) werd ze eerste in de gemengd dubbel 6. Top gedaan! van harte gefeliciteerd.

Diëlle strandde in de dames enkel 6 na 2 zeer lange driesetters in de kwartfinale.

Ook laatste RJC toernooi wederom zeer succesvol voor VTC

Het RJC Velo was alweer de laatste in een serie van zes leuke toernooien. 

Ook dit weekend is er weer flink gescoord :-)

Marit Tiegelaar werd eerste in de meisjes dubbel J2 met partner Demi Brehler, in de mix J3 werd Marit tweede met Jasper Smakman. Dit mixkoppel heeft een zeer succesvol RJC seizoen achter de rug! 

De dubbel van Jelmer Coenraad & Ramon Kester loopt ieder toernooi weer beter en de beloning was daar: een prachtige eerste plaats in de jongens dubbel J3, ga zo door jongens. Grappig detail: in de halve finale jongens dubbel waren 5 van de 8 spelers van VTC.

Daniele van der Kooij werd samen met Raiesha Sardar eerste in de meisjes dubbel J3, goed gedaan meid ;-)

Thomas Smakman werd tweede in de jongens dubbel J4 met Melvin Li. Gefeliciteerd Thomas!

Yannick Badoux & Fabienne Ijzelenberg werden tweede in de mix J5. Yannick werd ook nog tweede in de jongens dubbel J5 met Tobias Lewerissa. Fabienne werd daarnaast tweede in de meisjes dubbel J5 met Stella Kuijpers.

Aan alle prijswinnaars: van harte gefeliciteerd! 

Niet iedereen viel in de prijzen. Stond je naam hierboven niet genoemd wees dan niet getreurd. Alle spelers van VTC zijn keihard vooruit gegaan en boeken wekelijks een enorme progressie, daarnaast hebben zij zeer veel mooie en goede partijen gespeeld. Al vanaf het moment dat jullie in de VTC shirts liepen vroeg iedereen zich af: VTC wat is dat? Door jullie prestaties en inzet hebben jullie een zeer mooi beeld afgegeven. Wil je beter worden dan zul je er hard voor moeten werken en dat doen jullie.  

Voor de trainers is het in ieder geval een feest om jullie elke vrijdag weer les te geven. Uiteraard gaan we ons uiterste best doen om jullie nog verder te verbeteren.

Op naar een nieuw RJC seizoen maar nu eerst de jeugdcompetitie.

 

PS meer foto's kun je hier vinden.

Robbie in de prijzen @PIP toernooi

Robbie van Wingerden heeft afgelopen weekend meegedaan aan het PIP toernooi.

Niet geheel onverdienstelijk want hij kwam met twee prijzen thuis. Eerste in de dubbel onder 15 en eerste in de singel onder 13. 

Van harte gefeliciteerd! Ga zo door Robbie :-)

Ciraar Slaats op bezoek bij VTC

Een bijzonder leuke avond vanavond! Topcoach Ciraar Slaats kwam langs om onze spelers nog beter te maken. In 2x 75min kwam er van alles voorbij.

Tennisballen, voetenwerk, slagentraining... Ciraar had er duidelijk plezier en de kinderen ook.

Ciraar nogmaals bedankt voor je inzet :-)

De foto's gemaakt door Elly van Adrichem staan inmiddels op Facebook en kun je hier vinden.

Het filmpje gemaakt door Frank Coenraad hieronder:

 

Goed RJK voor VTC

Voor aanvang van het toernooi wisten we dat het Regio Jeugd Kampioenschap ZUID-WEST een pittig weekend kon worden voor de VTC spelers.

Na afloop van de laatste training hebben we onze spelers dan ook een opdracht meegegeven om over na te denken:

Wanneer het niet realistisch is om te kunnen winnen van je tegenstander stel jezelf dan een haalbaar doel. Dit doel bespreek je met je coach voor aanvang van je wedstrijd.

Deze opdracht pakte gigantisch goed uit voor een aantal spelers. Omdat het doel haalbaar was bleef men plezier hebben en waren de spelers (over het algemeen :-) zeer tevreden.

De druk was laag en men kon goed presteren.

Wij hebben als trainers dan ook enorm veel vooruitgang gezien en blije gezichten. Niet iedereen viel in de prijzen maar iedereen heeft keihard gewerkt!

Uiteindelijk gingen er dan toch ook een aantal spelers met een prijs naar huis.

Sander Bertens: 1ste in jongensenkel U9 & 1ste in de jongensdubbel U9

Marit Tiegelaar: 2de in de meisjesdubbel U13

Luuk Olsthoorn: 2de in de jongensdubbel U15

Mikki Kouwenhoven: 2de in de meisjesenkel U13

Alle foto's kun je hier vinden.

RJC The Flying Shuttle

Het was weer een lang sporthal weekend. Beide dagen liep het toernooi vanwege de vele spannende partijen uit. Maar wat een partijen... Sander, Rens, Mikki, Luuk, Desiree, Jasper, Robbie, Jelmer, Ramon, Marit en Thomas wat zijn jullie weer vooruit gegaan!

In Jelmer en Ramon hebben een mooi nieuw koppel gezien, zij standde in de halve finale dubbel. Marit viel (natuurlijk :-) weer in de prijzen, deze keer 1ste in de meisjes dubbel en 2de in de singel. Thomas kwam ook met 2 joekels van bekers thuis, 2de in de dubbel en singel.

Al met al weer een goed en leerzaam toernooi voor de spelers van Victor Training Center.

Op naar RJC Velo 22/23-2-2014

 
2014  Victor Training Center   globbers joomla templates